• NO
  • EN
Bokhandel
Bokhandel
 • Velkommen til Sørbok!

  Sørbok er Sørlandets største fagbokhandel, med utsalg på kampus i Kristiansand og Grimstad. Hovedoppgaven vår er å skaffe studenter alle bøkene de trenger for å lykkes i studiene.

  Sørbok skal overbevise om at det er best å kjøpe bøker i bokhandel. Her kan alle bla i bøkene, finne det en leter etter eller gjøre helt nye funn. Mellom hyllene har vi hjelpsomme medarbeidere med
  innsikt og oversikt. Bøker som vi ikke har inne, skaffer vi raskt.


 • Ledig stilling

  I Sørbok trenger vi en «fleksibel potet» i 100% stilling.Er du omgjengelig, blid og utadvendt, har god helse og liker å ta i et tak, er du muligens personen vi ser etter! Du er serviceinnstilt og har litt peiling og erfaring med data og det er en fordel om du har studert selv og kjenner miljøet.Tiltredelse snarest.Søknad med CV sendes til Åsa G. Aglen 38 14 10 82/ 92095546 innen 8.juni 2015.


  Søk

SiA Bokhandel

Vi drifter stolt Sørlandets største fagbokhandel, Sørbok, og gir studentene mulighet for å søke midler til sine kulturprosjekt.

Sørbok Kulturfond

Fondet benyttes til kulturtiltak initiert av studenter og for studenter. Lær hvordan du kan søke.

Nettbokhandel

Vi har gleden av informere våre kunder og studenter om at nettbutikken vår er oppe og går: www.sorbok.no.

Kontakt oss

Vår bokhandel finner du i Kristiansand og Grimstad. Vi hjelper deg med å finne veien hit ved å henvise til riktig buss og kartbeskrivelser med mer.