• NO
    • EN

Ofte stilte spørsmål

Vi lager mat til: møter, kurs, konferanser, klassefester, firmafester, bursdager, brylluper og barnedåper. Ved større arrangementer eller kurs er det fint med en mail eller telefon til oss om dere ønsker å handle i disk slik at vi er godt forberedt til dette. Da er det fint om dere gir oss ett ca antall og når dere komme.
Hver måned arrangerer vi en felles bursdagsfest for alle barna som fyller år den måneden. Hele barnehagen forvandles til ""Hokus Pokus bursdag"" og vi starter med samling på Teaterkafeen der vår egen "Hokus Pokus bursdag rollefigur" leder bursdagstoget inn på scenen. For mer informasjon kontakt Hokus Pokus barnehage.
Hokus Pokus barnehagene er miljøsertifisert i det internasjonale systemet Grønt flagg. Formålet med Grønt Flagg er å sikre bærekraftig utvikling gjennom miljøopplæring.
Barnehagen skal bidra til at barna tilegner seg gode vaner, holdninger og kunnskaper når det gjelder kosthold, hygiene, aktivitet og hvile. Livsstilsvaner etableres tidlig, og innholdet i måltidene som serveres i barnehagene er av stor betydning. Vi støtter oss til Retningslinjer for mat og måltider i barnehagen fra Helsedirektoratet.
Spicheren hjelper deg gjerne med det og alt annet i forbindelse med ditt medlemskap. Det eneste du trenger å gjøre er å legge det som en "Ny sak" som du finner på Min Side, via menyen til venstre. Vi vil svare deg så raskt vi kan. NB! Husk å velge riktig under "Velg kategori".
Ved bruk av medlemskort på automaten kan kunder til Spicheren nå parkere 3 timer gratis mot billett.Ved ønske om utvidet p-tid, må dette betales før du trekker billett. For parkerende uten medlemskort gjelder avgiftsparkering fra første time i tidsrommet 08.00-16.00.
SiA har gjenbruksrom på flere bygg.  Her kan du sette igjen ting du tror andre beboere kan ha nytte av. Naturlig å sette igjen er blant annet kjøkkenutstyr.  SiA ønsker ikke tekstiler i gjenbruksrommet. Tingene må være hele og i god stand.Følgende bygg har gjenbruksrom:

Grimstad:
Jon Lilletuns vei 21 - her har de som bor i Jon Lilletunsvei 15, 17, 19, 21 og 23 tilgang til.
Jon Lilletuns vei 2 B - her har de som bor i Jon Lilletunsvei 2 A og 2 B tilgang til.
Tønnevoldsgate 26

Kristiansand:
Kristian IV's gate 101
Kaserneveien 11
Marviksveien 98
Personlig trening er et tilbud til alle som ønsker å trene mest mulig effektivt, med bakgrunn i egne behov og ønsker. En personlig trener tar utgangspunkt i dine ønsker og behov, og setter sammen med deg mål for den kommende treningen. Du kan finne mer informasjon om PT-ene her.
Treningshistorikken din vil du kunne se ved å logge deg inn på Min side.
Aldersgrensen for å bli medlem på Spicheren er fra kalenderåret du fyller 16 år. Personer mellom 16 og 18 år må ha underskrift fra foresatte.
Alle våre boliger har mulighet for internett enten kablet eller trådløst. For mer informasjon se Internett og TV under Bolig-FAQ.
Dessverre er det  ikke tillatt med noen form for husdyr. Overtredelse kan medføre heving av leiekontrakt, samt kostnader med oppussing/erstatning hvis nødvendig. Husdyrhold er regulert i
Boligreglementet som er vedlegg til husleiekontrakten.
Oppsigelsestiden er en måned regnet fra den 1. i påfølgende måned. Etter at du har lagt inn en oppsigelse vil du ha tilgang til "sjekkliste for utflytting", det er viktig at du fyller ut denne før du leverer nøkkel.  For mer informasjon, les om Oppsigelse under På vei ut.
Ja, det kan du. For mer informasjon bytte av bolig, se her
De fleste av våre boliger kan leies gjennom sommeren. Marviksveien 98 i Kristiansand, leies ut til turister om sommeren. De som bor på dette bygget får tilbud om sommerkontrakt på noen av de andre byggene våre. Tilbud om sommerkontrakter sendes ut til alle våre beboere i god tid før kontraktens utløp.
Dette året har vi valgt tre fokusområder: LEK (alle barn har noen å leke med), SPRÅK (god språkstimulering for alle barn) og LIKESTILLING (gutter og jenter har like muligheter).
Hokus Pokus ønsker å fremme positive handlinger som motvirker avvisning, mobbing og vold. Gode rollemodeller i de ansatte og fokus på inkludering i lek ser vi på som viktige hjelpemidler for å hjelpe barna å bygge selvtillitt og å finne sin plass i fellesskapet, noe som igjen motvirker mobbing.
Her finner du årsplan med informasjon om satsingsområder, hva vi vektlegger og ellers masse informasjon om livet i barnehagen.
Grimstad
Kristiansand
Vi har ikke depositum på våre boliger.