markløft-2

Gjestekort for studenter

Med gjestetrening får du som student mulighet til å trene gratis hos andre studentsamskipnader over hele landet. Med et aktivt treningsmedlemskap på Spicheren, kan du gjestetrene på følgende ved følgende steder:

Viktig å huske på

Må jeg ha nøkkelkort eller chip?

Du bruker vanlig nøkkelkort/chip når du gjestetrener.

Hvor mange ganger kan jeg gjestetrene?

Som studentmedlem på Spicheren kan du gjestetrene inntil 30 dager spredt utover et år. I tillegg til det kan du trene inntil to måneder ubegrenset i sommerferien (i perioden 1. juni til 1. september).

Kan jeg forhåndsbooke og delta på gruppetimer?

Booking av gruppetime kan gjøres i resepsjonen på senteret du besøker, og det er opp til hvert enkelt senter hvor tidlig/og om du på forhånd kan booke deg på timer.