Bli-kjentarrangementer fra SiA - Høsten 2019

SiA tilbyr dette skoleåret en rekke sosiale bli-kjent arrangementer innenfor ulike temaer og aktiviteter. Arrangementene er lavterskel, og er ment for ALLE studenter. Høres det gøy ut, oppfordrer vi sterkt at du tar turen!

Brettspillkveld Østsia: 27. november (19.00-22.00) (Kristiansand) Østsia stiller med en rekke brettspill. Ta turen, bli kanskje kjent med noen nye og nyt gratis vafler.

Brettspillkveld - Bluebox: 11. november / 25. november (16.30-18.30) (Grimstad) Bluebox stiller med en rekke brettspill. Bli med, treff andre studenter og få servert gratis vafler.

Gaming på Østsia sitt bakrom (Kristiansand) (Call of duty, Golden Eye, Need for Speed, Mario Kart, Supersmash Bros, Wii Sports resort ). Ønsker du å skru tiden tilbake med gamle spill-klassikere eller nyte en behagelig kveld med andre medstudenter på Østsia sitt bakrom, er du hjertelig velkommen: Fredag, 1. november (19.00-22.00). SiA stiller med popcorn.

Smash Bluebox (Grimstad- arrangeres av linjeforeningen BETA) wii-turneringer med supersmash bros annenhver uke (ofte tirsdager eller fredager søk de opp på facebook), sted: Bluebox 

Speedfriending (Kristiansand) Onsdag, 6. november (19.00-22.00) Sted: Østsia.  En fin måte å bli kjent med andre studenter. Passer for alle. Hver student får 5 minutter til å prate med en student. Pizza vil bli servert.
Tur i marka med rebusløp/Jegersbergvannet (Kristiansand) Torsdag, 7. november (18.00-22.00) Oppmøte: utenfor UiA hovedinngang. Felles tur opp til Jegersbergvannet (1,5 km). Rebusløp med poster og lagaktiviteter. Grilling av mat og drikke i ettertid, og premier. Passer for alle studenter.

Rebusløp campus (Grimstad) (Oppmøte Bluebox) mandag 18. november (19.00-22.00). Ulike poster plassert rundt på campus. Inndeling av studenter i tilfeldige lag. Studenter skal lete seg frem til poster som kan gi poeng. Noen av de vil kreve samarbeid og andre god kunnskap/hukommelse. Passer for alle studenter.

For mer info – følg SIA sine facebookside.

Et annet godt tilbud er Mandagsgruppen drevet av Fritidsetaten Øst. Mandagsgruppa er en plass for forskjellige mennesker (18-26 år). Felles er lysten til å lage et fint sosialt felleskap, gjøre aktiviteter (bowling, ekskursjoner) og lage mat sammen. Hver mandag 17.00-19.00. Oppmøte: Samsen kulturhus.