Eksamensklar 2019

Uten mat og drikke funker hodet ikke!
Halv pris på middag i kantina i store deler av eksamensperioden.

Høsten er for mange forbundet med mørketid og innekvelder med tid til kos. Men for studentene er høsten synonymt med eksamenstid. Det er pugging og nerver om hverandre, det er nå det gjelder, alt du har lært dette semester skal kokes ned til en eksamen. Ikke rart at mange kjenner litt på både stress og press.
 
–Et utall studier viser at hjernens funksjon kan påvirkes av mat i form av naturlig fett, fullverdige proteiner, antioksidantrik frukt, grønnsaker og bær samt vitamin- og mineralrike, rene råvarer. Hvordan hjernen din fungerer, hvor lett du klare å konsentrere deg og hvor bra du gjør det på en viktig eksamen vil med andre ord ha helt klar sammenheng med maten du spiser, sier overlege Berit Nordstrand

–SiA bryr seg om studentene og ønsker at studentene skal lykkes med sine eksamener. Vi ønsker å tilrettelegge for at eksamensperioden skal bli litt lettere, og at grunnlaget for å prestere er optimalt. Derfor tilbyr vi middag til halvpris i store deler av eksamensperioden, noe vi håper studentene setter pris på, sier adm.dir. i SiA Pål Harv. 

SiA Mat og drikke som driver kantinene i Kristiansand og Grimstad legger både sjel og stolthet i å servere studentene sunne og smaksrike måltider.

– For oss er det viktig at maten vi lager faller i smak hos studentene. Vi er veldig opptatt av at all mat som kommer ut av vårt kjøkken er laget av gode friske råvarer og at rettene er laget fra bunnen av. Vi gleder oss stort til å servere studentene god og næringsrik mat og ønsker alle lykke til med sine eksamener, sier leder for SiA mat og drikke Jon Egil Andersen.  

 

Fakta om kampanjen:

• Gjelder for både Kristiansand og Grimstad 
• Middag servers man-tors Kl.11-17 (Fredag 11-16)
• Kampanjen varer fra 4. nov t.o.m 29.nov
• Tilbudet gjelder kun for studenter.