Delta gratis på Norges største online jobbmesser

For unge med høyere utdanning og lite arbeidserfaring, er det viktig å knytte kontakt med arbeidslivet før utdanningen er over!

jobbmesse inviterer studentene til å delta på online jobbmesse den 19 september 2019.fra Kl. 10.00 til Kl. 15.00. på  og 21 November 2019.fra Kl. 10.00 til Kl. 15.00. 

Her vil studentene møte selskaper som IBM, Skatteetaten, Deloitte Hydro, Ciber, Webstep, Skanska, Visma, Quartz, KLP, TechnipFMC med flere. Om noen ønsker å jobbe i Japan har vi et Japansk IT selskap Jellyfish, som rekrutterer IT kandidater.

Det er helt gratis å delta. Dette er et bra tilbud for deg som student og en unik sjanse til å kunne kapre drømme jobben. Det er både gratis og enkelt å delta. Last opp egen CV eller fyll ut CV mal på siden.

 

Hvordan registrerer jeg meg?

For å delta på jobbmessen kan du enkelt logge deg inn med Facebook eller Linkedin, eller du kan registrere deg ved å følge disse trinnene:

 

1. Gå til:      jobbmesse.no

2. Klikk på besøkende. Når du ser registreringsskjemaet, fyller du ut navn, e-postadresse, passord, fødselsdato og kjønn. Hvis du ikke ser skjemaet, klikker du på Registrer deg, og fyller deretter ut skjemaet.

3. Klikk på Registrer deg. Husk å sjekke spam eller søppelpost om ikke meldingen dukker opp i innboksen og merk vår melding som ikke søppelpost.

4. For å fullføre opprettingen av kontoen må du bekrefte e-postadressen din.

 

Hva skjer etter at jeg har registrert meg som bruker?

Når profil er opprettet gå til ikonet jobbmesser og klikk delta på jobbmessene. Det er viktig at du verifiserer din profil, blant annet for å kunne delta på intervju. Alle verifiserte brukere vil få en sms dagen før messen holdes. Du er ikke forpliktet til å verifisere deg, men det øker sjansen din til å få jobb.

 

Hva skjer på messedagen?

19 September og 21 November går startskuddet for jobbmessene og alle våre utstillere vil være LIVE på messen fra Kl. 10.00-15:00 for å treffe nettopp deg online.

Det eneste du trenger å gjøre er å logge deg på en PC. For å få best utnyttelse av løsningen anbefaler vi deg å bruke nettlesere som Chrome, Firefox eller Opera. Når du har opprettet en profil vil alle selskapene kunne besøke profilen din. Selv etter at messen er ferdig vil du kunne bruke profilen til kommunisere med kontaktene dine eller aktuelle bedrifter.

 

Lykke til :)