På Bluebox arrangerer vi konserter, standup, live podcaster, fester, sosiale samlinger, quiz og mye mer.

Bluebox har et bredt tilbud til deg som student gjennom semesteret. Ofte i samarbeid med linjeforeninger, studentorganisasjoner og studentakiviteter. 

Huset drives av et studentstyre og medlemmer som er organisert i flere undergrupper med hver sine ansvarsområder.

NYHETSBREV

Abonnér på vårt nyhetsbrev, motta rabatterte billetter og hold deg oppdatert på det som skjer på Bluebox.

Abonner på vårt nyhetsbrev

For arrangører

  • Bluebox har 2 publikumslokaler, lillekroa og storsalen.
  • Lillekroa har 48 sitteplasser.

Storsalen har plass til 700 stående og 350 sittende publikummere. Lokalet er fleksibelt og kan tilpasses forskjellige type arrangement.

Bluebox er først og fremst studentenes eget kulturhus i Grimstad. For studentorganisasjoner, linjeforeninger, studentaktiviteter og utdanningsinstitusjoner tilknyttet SiA er det gratis å leie på Bluebox. Ved siden av dette er Bluebox byens beste konsertscene, og egner seg også godt for andre type arrangementer som stand up, live podcast, dans, bedriftssamlinger og mye mer.

Har du spørsmål om utleie av Bluebox? Ta kontakt med Kristian Berger Jørgensen på leder@bluebox.noeller tlf 92633992.

Teknisk spec for storsalen kan lastes ned her (Link til vedlagt PDF dokument). Har du andre tekniske spørsmål tar du kontakt med Tobias Lerche Fodstad på produksjon@bluebox.noeller 93824420.

Aldersgrense

Hvis ikke annet er oppgitt på arrangementet er det 18 års aldersgrense på Bluebox. Sjekk alltid i forkant hvilke aldersgrense som gjelder for det arrangementet du ønsker å gå på.

Vergeordning:

På enkelte arrangementer tilbyr vi vergeordning slik at du som er under 18 år også vil ha mulighet til å oppleve gode kulturopplevelser. Vergen må være fylt 25 år, være edru under hele sitt opphold på Bluebox og kan ikke være verge for flere enn 1 personer. Det er et begrenset antall som kan komme inn på vergeordningen, og det er ikke alle arrangementer som er en del av dette. 


Ta kontakt med produksjon@bluebox.no senest 24 timer før det aktuelle arrangementet.