Vi varmer opp til fest med DJ Freddie!

DJ Freddie, eller Freddie Johansen, har spilt på festivaler som palmesus og skral og klubber rundt omkring hele Europa. Likevel kommer han stadig tilbake til Bluebox.

Vi intervjuet DJ Freddie som spiller på Bluebox på lørdag.

Hvilket minne fra Bluebox under studiestart skiller seg ut for deg?

Publikumet på Bluebox har alltid et stort engasjement, noe som gjør det veldig gøy å være tilstede. Jeg husker fra studiestart at de virkelig tok av – og det er utrolig gøy å se! Det var selvfølgelig også veldig fint å få så mye feedback i ettertid.

 

Hva tenker du når du hører ordet «rave»?

Jeg har jo vært DJ i mange år, helt siden 90-tallet. Jeg har dermed spilt mange ulike sjangre og fått fulgt utviklingen gjennom flere år. Jeg har opplevd veldig mye forskjellig, på flere steder i Europa.

 

Selve ordet gir en godfølelse og bringer frem gode minner fra tiden min som DJ. Rave kan gjerne beskrives som et ord for danseparty med god stemning».

 

Hvilke arrangementer pleier du å spille på?

Jeg har spilt på mange forskjellige arrangementer. Deriblant Palmesus, Skral, kadetten, kvartfestivalen og klubber i Norge. Klubbene jeg ofte spiller på ligger i Stavanger, Drammen og i Kristiansand. Jeg har også fått være med på afterski.

 

Hva er den beste oppkjøringen til en god fest?

Før man drar opp til klubben liker jeg å høre på god musikk som bringer frem feststemningen og får rockebeinet til å bevege seg.

 

Du har jo møtt mange artister - hvem er den sprøeste?

Er det noen jeg finner inspirerende må det være Fatboy Slim. Til tross for at han er over 60 år, klarer han fortsatt å lage god stemning og rocker på festivaler og alt som er. Han er rett og slett en utrolig kul type!

 

Hva er det beste minnet fra Bluebox?

Da må jeg nesten si forrige gang jeg spilte på Bluebox, under studiestart. Jeg ble svært imponert over publikum. Det tok virkelig helt av.

 

Jeg gleder meg til lørdag!