Bli medlem!

Våre medlemmer er selve grunnstammen i driften av huset, og sørger for at Bluebox bemannes både i hverdagen og ved arrangementer.

Bluebox er mye mer enn bare en arrangementsarena - det er en møteplass for studenter; et sted der man kan stifte nye bekjentskaper eller tilbringe ellers kjedelige ettermiddager på. her er alle velkomne!

For å være medlem på Bluebox må du jobbe 5 ganger ila. et semester, ca. 1 gang i måneden. Du kan du bidra med mange ulike aktiviteter som bardrift, markedsføring og PR, teknisk eller crew.

 

Meld deg som medlem her!

 

Markedsføring & PR

I markedsføringsgruppa trenger vi deg som er glad i å formidle, og vil brenne for at flest mulig får vite om alt det spennende som skjer på huset vårt.
Du vil jobbe tett med PR-ansvarlig Mats Edvin Aarø og resten av markedsføringsgruppa. Vi er sammen ansvarlig for å rekruttere nye medlemmer, utforme markedsføringsmateriell (plakater, flyers, foto og video), distribuere markedsmateriell, håndtere sosiale medier, stå på stand og mye mer! Vi synes alltid det er gøy med morsomme stunt, så kom med dine ideer!

 

Bar

I baren er det deg som til daglig vil ha tettest kontakt med våre gjester. En jobb i baren byr på mange utfordringer og mye moro! Dette er en sosial og morsom jobb. Erfaring med kasse og kunnskap om vareutvalg ses på som positivt, men er ikke et krav. De som blir valgt ut til disse stillingene vil både jobbe i baren i selve konsertlokalet og i Lillekroa som er vår cafe/bar.

Crew

Du liker å tilrettelegge, og har gjerne god ordenssans. Crewet er vårt arrangementsteam, og her er det mange ulike oppgaver som skal løses. Det kan hende du synes det er gøy å rigge opp og ned, sjekke billetter, jobbe som artistkontakt eller andre praktiske oppgaver ved et arrangement. Eller vil du lære mer om hvordan arrangere og planlegge et stort arrangement?

Teknisk

Liker du å fikle med gadgets, eller er du spesielt interessert i det tekniske, lyd og lys? Vi søker deg som elsker å nerde på teknisk utstyr og er opptatt av å lage en best mulig opplevelse for artister, publikum og andre arrangører som skal inn på huset. Bluebox har et lyd- og lysanlegg som er helt i toppen av bransjestandard for studenthus, og er mer enn nok for å få selv den mest uinteresserte personen til å hoppe i taket!

 

Du som medlem blir med i en familie du sjeldent kommer til å glemme, og vi vil veldig gjerne ha deg med på laget! Hva venter du på?

Meld deg som medlem her