Bli medlem

Våre medlemmer er selv grunnstammen i driften av huset, og sørger for at Bluebox bemannes og går rundt.

For å være medlem på Bluebox må du jobbe 5 ganger ila. et semester, ca 1 gang i mnd. Du kan du bidra i bar, markedsføring, teknisk eller crew.

 

Meld deg som medlem her

Markedsføring

I markedsføringsgruppa trenger vi deg som er glad i å formidle, og vil brenne for at flest mulig får vite om alt det spennende som skjer på huset vårt.
Du vil jobbe tett med Informasjonsansvarlig Maria Nesvold Knudsen og resten av markedsføringsgruppa. Vi er sammen ansvarlig for å rekruttere nye medlemmer, utforme markedsføringsmateriell (plakater, flyers, foto og video), distribuere markedsmateriell, håndtere sosiale medier, stå på stand og mye mer! Vi synes alltid det er gøy med morsomme stunt, så kom med dine ideer.

I tillegg til vår informasjonsansvarlig vil vi velge ut en leder av denne gruppen, føler du kallet til dette vervet? Kommenter i innmeldingsskjemaet.

Bar

I baren er det deg som til daglig vil ha tettest kontakt med våre gjester. En jobb i baren byr på mange utfordringer og mye moro! Dette er en sosial og morsom jobb. Erfaring med kasse og kunnskap om vareutvalg ses på som positivt, men er ikke et krav. De som blir valgt ut til disse stillingene vil både jobbe i baren i selve konsertlokalet og i Lillekroa som er vår cafe/bar.

Crew

Du liker å tilrettelegge, og har gjerne god ordenssans. Crewet er vårt arrangementsteam, og her er det mange ulike oppgaver som skal løses. Det kan hende du synes det er gøy å rigge opp og ned, sjekke billetter, jobbe som artistkontakt eller andre praktiske oppgaver ved et arrangement. Eller vil du lære mer om arrangering?

Teknisk

Er du spesielt interessert i det tekniske, lyd og lys? Vi søker deg som elsker å nerde på teknisk utstyr og er opptatt av å lage en best mulig opplevelse for artister, publikum og andre arrangører som skal inn på huset. Bluebox har et lyd- og lysanlegg som er helt i toppen av bransjestandard for studenthus.

 

Meld deg som medlem her