Om Bluebox

På Bluebox arrangerer vi konserter, standup, live podcaster, fester, sosiale samlinger, Bluebox Quiz og mye mer. Velkommen innom!

Studenthuset Bluebox er eid av Studentsamskipnaden i Agder og er lokalisert på Campus Grimstad. Huset åpent dørene i august 2010, og er studentenes eget hus i byen.
Bluebox er også en av Aust-Agders største enkeltstående klubbscener, og er en viktig scene for hele Grimstad og omegn.

Bluebox har et bredt tilbud gjennom semesteret. Vi arrangerer konserter, stand up, live podcaster, fester, sosiale samlinger, Bluebox Quiz og mye mer. Ofte i samarbeid med linjeforeninger, studentorganisasjoner og studentakiviteter.

Huset drives av et studentstyre og medlemmer som er organisert i flere undergrupper med hver sine ansvarsområder.

For arrangører

Bluebox har 2 publikumslokaler, lillekroa og storsalen.

  • Lillekroa har 48 sitteplasser.
  • Storsalen har plass til 700 stående og 350 sittende publikummere. Lokalet er fleksibelt og kan tilpasses forskjellige type arrangement. 


Bluebox er først og fremst studentenes eget kulturhus i Grimstad. For studentorganisasjoner, linjeforeninger, studentaktiviteter og utdanningsinstitusjoner tilknyttet SiA er det gratis å leie på Bluebox. Ved siden av dette er Bluebox byens beste konsertscene, og egner seg også godt for andre type arrangementer som stand up, live podcast, dans, bedriftssamlinger og mye mer.

Har du spørsmål om utleie av Bluebox? Ta kontakt med Mats Edvin Aarø på pr@bluebox.no eller 988 54 663

Teknisk spec for storsalen kan lastes ned her.

Aldersgrense

Hvis ikke annet er oppgitt på arrangementet er det 18 års aldersgrense på Bluebox. Sjekk alltid i forkant hvilke aldersgrense som gjelder for det arrangementet du ønsker å gå på.

Vergeordning:

På enkelte arrangementer tilbyr vi vergeordning slik at du som er under 18 år også vil ha mulighet til å oppleve gode kulturopplevelser. Vergen må være fylt 23 år, være edru under hele sitt opphold på Bluebox og kan ikke være verge for flere enn 2 personer og den under 18 år kan ikke være yngre enn 14 år. Det er et begrenset antall som kan komme inn på vergeordningen, og det er ikke alle arrangementer som er en del av dette. 

Vergeskjema kan lastes ned her.


Ta kontakt med informasjon@bluebox.no senest 24 timer før det aktuelle arrangementet.