Tilbake til Program

CTF med Beta og NetSecurity

25. oktober18:00

Den 25. Oktober ønsker vi i Beta velkommen til CTF sammen med Netsecurity!

Capture the flag er en konkurranse hvor deltakere blir møtt med ulike oppgaver og skal finne løsningen ved å finne og utnytte svakheter ved tjenester eller komme seg forbi innloggingssider og andre hindringer.

Dette blir et arrangement med flere vanskelighetsgrader, slik at alle er velkomne til å møte opp. Det er lagt opp til at man skal jobbe i lag, så ta med deg dine beste og være med på å konkurrere med resten av UiA.

Det kommer til å bli servering av pizza utover kvelden. Av den grunn er det viktig å melde seg på slik at vi får bestilt inn nok.

Forberedelser:
Alle må ta med seg egen laptop. For å være med på konkurransen anbefales det at du installerer en Linux-distro, tar med deg en minnepenn som du kan boote fra eller setter opp en VM med linux. Det kan være lurt å gjøre deg kjent med vanlige kommandoer som ssh og generell navigering i Linux-filsystemet. Om dette er ukjent for deg, fortvil ikke. Mange av oppgavene krever ingen spesielle Linux-kunnskaper og vi vil gå rundt og hjelpe til med oppgavene.