Tilbake til Program

Ruben

22:15
Billetter

Med sin cinematiske dybde dekker den norske artisten, produsenten og låtskriveren Ruben hva enn slags følelser du forholder deg til på et daglig basis. Med over 100 millioner streams og nominasjoner som «Årets nykommer» på «P3 Gull», og «Årets nykommer» og «Årets låt» med «Walls» på Spellemann 2018, kan man trygt si at Ruben har hatt en pangstart på sin artistkarriere.

Som en følge av utviklingen ifm spredning av COVID19-viruset, og etter råd fra kommunelegen i Grimstad har vi besluttet å flytte lørdagens konsert med Ruben til fredag 13.november.
Vi håper vi ser dere alle da 

Har du ikke anledning til å delta på konserten fredag 13.november?
Du kan få refundert billetten frem til 8.april. Ta kontakt på booking@bluebox.no.

---------

Kl 22.15: Dørene åpner (Kan komme endringer)
Kl 22.45: Showstart (Kan komme endringer)
ID: 18 år
Studentbillett gyldig med studentbevis fra høyere utdanning
NB: Følg med på fb event og hjemmeside for oppdaterte tider.
---------
Historien om Ruben begynner med hans første singel «Walls», som nådde #6 på den norske Spotify topp 50-lista og #4 på den nasjonale radiotopplisten. Debutsingelen har over 30 millioner streams, og var kontinuerlig i den norske topp 100-listen i over et år. Med sin andre singel «The Half» entret Ruben nok en gang topplistene, hvor låta komfortabelt plasserte seg som #16 på topp 50 Norge.

Med sin tredje singel, «Lay By Me», fikk han hele Skandinavias oppmerksomhet. Låta akkumulerte kjapt over 35 millioner streams og herjet listene i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Ærligheten og dybden i teksten, resonerte dypt inne i sjela til lytterne, som gjorde det til en radio-hit i Norge – Med en peak som #2 på den nasjonale topplisten.

Med alle disse låtene og to nye, har han nå gitt ut «Melancholic», som samlet har over 100 millioner streams. Han har et eget unikt univers han gir lyttere plass i. Denne sommeren spilte han for tusenvis av fans på blant andre Stavernfestivalen, Palmesus og Malakoff.