Tilbake til Program

The Dogs + Support: Underwing

18. januar
Billetter

Norges desidert ivrigste band, The Dogs, kommer nok en gang ut med nytt album på årets første mandag.
6.Januar 2020 smeller de ut sitt åttende studioalbum, «Crossmaker», og bare uker etterpå legger de ut på en massiv Norgesturnè. Det er derfor med STOR glede vi kan fortelle at de lørdag 18.Januar endelig har valgt å legge turen innom oss på Bluebox!

Earlybird-billetter i salg nå: https://tikkio.com/tickets/11268-the-dogs-grimstad
ID: 18 år
Dørene åpner kl 21.00
Studentbillett gyldig med studentbevis fra høyere utdanning
------------
Frontmann, Kristopher Schau, gleder seg som alltid.
«Endelig! Så mange folk fra Grimstad som har reist milevis for å se oss opp gjennom, så er det jaggu på tide at vi kommer til dere for en gangs skyld også. Er jo en takknemlighetsgjeld fra The Dogs til Grimstad som skal betales denne kvelden, så her blir det bare å sæla på. Vi la denne til en lørdag, vi, så vi virkelig kan få testa grunnmuren til bygget.»

Support: Underwing
Det Aust-Agder baserte bandet Underwing har nettopp imponert stort under Sørveiv i Kristiansand, og etter sommerens konsert på Løddepønk Wakestockfestival sammen med nettopp The Dogs var det så fett å få sette dem opp som support denne kvelden.
Underwing er en intens blanding av groovy rytmer, melankolsk stemning, hardtslående hooks og den dominerende vokalen til Enyeto Kotori. Gjennom inspirasjon fra sjangre som prog, stoner og grunge har bandet utviklet et eget, unikt musikalsk uttrykk. Kort fortalt: hvis Black Sabbath og Alice in Chains hadde fått et barn som ble adoptert av Tool, som tilfeldigvis var naboer med Soundgarden og Motorpsycho ville resultatet blitt Underwing.