På vei ut

Flytte ut for godt, eller reise på utveksling for et semester? Sjekk ut fremgangsmåter under.

Verdt å vite

Fremleie/opphold i leieforhold

Du kan fremleie boligen din til en annen student dersom du skal på utveksling eller i praksis i forbindelse med studiene.  Du finner selv aktuell student og SiA hjelper deg med avtalene som må skrives.

På høsten tilbyr også SiA mulighet for et opphold i leieforholdet ditt,  hvis du skal ut i praksis eller på utveksling for en periode i tidsrommet 1.august til 31. desember. Dette betinger at du leier gjennom sommeren frem til 31.07 og signerer ny kontrakt fra 01.01 året etter. SiA vil være behjelpelig med lagring av dine eiendeler for perioden du er borte.

Kontakt ditt SiA kontor for avtale.

Oppsigelse

Oppsigelse gjøres på "Min side". Trykk på min bolig / flere valg. Fyll ut skjema og send oppsigelsen. Oppsigelsestiden er en måned regnet fra den første i påfølgende måned.  

Husk adresseforandring til posten/folkeregisteret!

Nedvask ved utflytting

 • SiA sjekker rommet først etter at du har levert nøkkel.
 • Ønsker du selv å vaske boligen din - bør du se  filmen under og les nøye her. Er du den som flytter først ut av et bofellesksap, må kjøkken og bad også vaskes grundig selv om naboen flytter ut senere. Ved manglende rengjøring, vil du motta en sms/e-post med mulighet til å vaske en gang til innen gitt tidsfrist. Skulle dette ikke la seg gjøre, må SiA benytte rengjøringsbyrå og du blir belastet med kostnadene.
 • SiA kan også tilby utvask av hele eller deler av din bolig utført av rengjøringsbyrå - for bestilling og sjekk av pris, kontakt en av våre husøkonomer.
  Renhold Grimstad
  Renhold Kristiansand
 • Logg inn på "Min Side" Fyll ut sjekkliste for utflytting før du leverer nøkkel - denne kontrolleres opp mot den sjekklisten du leverte ved innflytting.

Levering av nøkkel

Nøkkel må leveres senest kl. 12.00 den dagen kontrakten din går. Den skal legges i lukket konvolutt merket med navn, rom, bygg og ny adresse, samt utflyttingsdato og klokkeslett. Nøkkelkonvolutt kan hentes på SiA-kontoret.

Nøkkel som ikke leveres ved kontraktssluttdato, regnes som tapt og vil gi et gebyr (se prisliste). Det samme gjelder hvis sylinder må skiftes. Leveres nøkkel senere enn kontraktsslutt, løper husleien til den er levert til SiA.

Hvor leverer jeg nøkkel?

Gjenbruksrom

Her kan du sette inn ting du ikke ønsker å ta med på flyttelasset, og som kan komme andre til gode. Eksempelvis: kjøkkenutstyr, servise, bestikk, hyller, stoler, kommode osv. Tingene må være rene, hele og i god stand. Dessverre kan vi ikke ta i mot tekstiler, dyner og puter.

Grimstad
Følgende bygg har gjenbruksrom

 • Jon Lilletunsvei 21 - tilgang for beboere i Jon Lilletunsvei 15, 17, 19, 21, 23
 • Jon Lilletunsvei 2B - tilgang for beboere i Jon Lilletunsvei 2 A og 2 B
 • Tønnevoldsgate 26


Kristiansand
Følgende bygg har gjenbruksrom

 • Kristian IV's gate 101
 • Kaserneveien 11 - tilgang for beboere i Kaserneveien 8-36
 • Marviksveien 98
 • Kongsgaard Allé 7
 • Oblt. Omdalsvei 21-75
 • St. Olavs vei

SiA Bolig, Kristiansand

Telefon: 4000 1018
E-post: sia@sia.no
Adresse: Universitetsveien 32
Postboks 1864 Gimle
4686 Kristiansand

Se i kart

Åpningstider: 08.00 til 16.00

Buss stopp: UiA v/Spicheren

SiA Bolig, Grimstad

Telefon: 4000 9007
E-post: bolig.grimstad@sia.no
Adresse: Jon Lilletunsvei 9
4879 Grimstad

Se i kart

Åpningstider: 09.00 til 15.30

Buss stopp: Øygårdsdalen