Body & mind

Body & Mind er en psykofysisk form for trening hvor målet er å bedre psykisk og fysisk helse. Timene er tilpasset til alle nivå.

Våre Body & mind timer

POWER PILATES

Power Pilates er en time hvor fokuset er å trene kjernemuskulatur, i tillegg til ben og armer. Vi bruker for det meste egen kroppsvekt i styrkeøvelsene, men også manualer i enkelte deler av timen. Øvelsene har ulik vanskelighetsgrad, men alle øvelsene kan tilpasses ditt nivå.

PILATES

Tar for seg grunnleggende teknikk som er med å styrke kjernemuskulatur.Samtidig fokuseres det rett pusteteknikk.

YOGA MOBILITY

Yoga mobility tar vi oss tid til de gode strekkøvelsene og øver oss å værehundre prosent til stede med pust og bevegelse.

MYK YOGA

I myk yoga gir vi kropp og sjel litt «yoga-spa»! Vi gir oss tid til de gode strekkøvelsene og øver oss på å være hundre prosent til stede med pust og bevegelse. Første del av timen er aktiv og utfordrende, mens andre del er en mer rolig del hvor det fokuseres på god strekk og avspenning.

CHI YOGA

Er en flytende Hatha Yoga som transformerer den tradisjonelle indiske yogaen til dagens tid og som retter seg mot behovene til det moderne mennesket i den vestlige verden. Typisk for Chi Yoga er spiral-bølgebevegelser og flows. Timen er for viderekomne.

YOGA ENERGY FLOW

Dette er en yogatime hvor alt er i bevegelse, med en fin flyt mellomyogastillingene.Yoga Energy Flow gir deg en god og trygg introduksjon tildynamisk yoga.Det er en stor variasjon av yogastillinger som vil utfordre deg forskjellige nivåer, synkronisert med pusten. Du blir sterk, myk og avspent.

KROPPSHARMONI

Er en rolig gruppetreningstime som utføres som funksjonell trening (kun med din egen kropp). Tilrettelagt spesielt for personer med skulder- og nakkeproblemer. Timen har fokus på både styrke-, bevegelighets- og balanseøvelser. Det anbefales å varme opp noe i forkant av denne timen.

Spicheren Body & mind