Aktuelt

King Skurk One flyttes til 4.september

King Skurk One flyttes til 4.september

Det ble en litt annen oppkjøring til påsken enn vi hadde sett for oss og konserten med King Skurk One + Larsiveli m/ flere er utsatt til fredag 4. september. Du kan selvsagt benytte deg av samme billett som du har kjøpt til 3.april. Foreløpig uavklart for Larsiveli med gjester til 4.september. Har du billett til 3.april og ikke mulighet til å komme på konserten 4.september? Mail booking@ostsia.no innen 8.april. Resterende tilgjengelige billetter kommer for salg på et senere tidspunkt.

Les mer

Covid-19

Kjære studenter og øvrig publikum. Som et aktivt studenthus tar vi alle forhåndsregler og retningslinjer gitt fra myndighetene. Det er viktig for oss at Østsia skal være en trygg møteplass for studentmiljøet i Kristiansand. Derfor har vi stengt dørene inntil videre.

Les mer
Jonis Josef flyttes til 21.oktober

Jonis Josef flyttes til 21.oktober

Gladnyhet- vi fant ny dato! Billetter til 20.mars er forsatt gyldige til showet 21.oktober. Resterende billetter til 21.oktober blir lagt ut fortløpende. Spørsmål? Send mail til booking@ostsia.no. Vi ber om forståelse for at det tar litt tid å besvare alle henvendelser om dagen, men vi leser og svarer på hver eneste en så fort vi klarer.

Les mer
Fay Wildhagen flyttes til 9.oktober

Fay Wildhagen flyttes til 9.oktober

Gladnyhet! Vi fant ny dato for denne herligheten ❤️ Billetter til 27.mars er forsatt gyldige til 9.oktober. Resterende billetter til 9.oktober blir lagt ut fortløpende. Spørsmål? Send mail til booking@ostsia.no. Vi ber om forståelse for at det tar litt tid å besvare alle henvendelser om dagen, men vi leser og svarer på hver eneste en så fort vi klarer.

Les mer
Ruben flyttes til fredag 13.november

Ruben flyttes til fredag 13.november

Som en følge av utviklingen ifm spredning av COVID19-viruset, har vi besluttet å flytte lørdagens konsert med Ruben fra lørdag 14.mars til fredag 13.november. Vi håper vi ser dere alle da. Har du ikke anledning til å delta på konserten fredag 13.november? Du kan få refundert billetten frem til 8.april. Ta kontakt på booking@ostsia.no. NB: Viktig at den som har bestilt billetten tar kontakt

Les mer
Østsia inngår samarbeid med Sørveiv og presenterer ARIF!

Østsia inngår samarbeid med Sørveiv og presenterer ARIF!

Østsia og Sørveiv slår seg sammen om å presentere headliner for Sørveiv 2019. Arif er selvskreven for studentpublikummet, og med ny musikk på trappene i høst er han høyaktuell for Sørveiv. Da ble det helt naturlig å slå oss sammen, sette han opp på byens største scene, og gi han headlinerplass. Konserten er selvsagt inkludert i Sørveiv-pass. Det er også mulig å kjøpe konsertbillett til kun denne konserten fra fredag 24.mai kl 09.00.

Les mer
HIT FOR HIT TIL ØSTSIA

HIT FOR HIT TIL ØSTSIA

Nå får du endelig muligheten til å oppleve live-opptredener fra blant annet Patrik P med sitt crew, Odd Nasty og Dobbel Derek– som til stadighet er litt bakpå når Hit for Hit gjester Østsia. Earlybirdbilletter i salg nå!

Les mer