Østsia og Sørveiv presenterer Arif på Caledonien Hall!

Østsia og Sørveiv slår seg sammen om å presentere headliner for Sørveiv 2019.
Arif er selvskreven for studentpublikummet, og med ny musikk på trappene i høst er han høyaktuell for Sørveiv. Da ble det helt naturlig å slå oss sammen, sette han opp på byens største scene, og gi han headlinerplass.

Konserten er selvsagt inkludert i Sørveiv-pass. Det er også mulig å kjøpe konsertbillett til kun denne konserten fra fredag 24.mai kl 09.00.

I 2017 solgte han ut spektrum sammen med Unge Ferrari. I høst kommer han til Kristiansand med helt ny musikk, og nytt liveshow i bagasjen. Får vi samme mottagelse på denne konserten som vi gjorde da vi slapp Unge Ferrari til UGA 2019, blir konsertbillettene til denne utsolgt på under 2 døgn.

Arif:
Helt siden han storma inn og vant Urørt-finalen i 2013 har Arif vært en artist å regne med, og hans lekne og energiske tilnærming til hiphop kom skikkelig til sin rett i den første fullengderen «High End/Asfalt». Den kritikerroste skiva er spekket med hits, og «Flammer», «Sulten», «7» og «Lowkey» la grunnlaget for at Arif fikk velfortjent Spellemannspris i 2015. I november 2017 kom endelig “Meg & Deg Mot Alle”, miksteipen som av flere ble kalt en av årets sterkeste utgivelser.
Låtene har også åpnet en annen dør: Arif fikk tidlig rykte på seg for å være en fantastisk live-artist. Selv den gangen i 2015, da det regnet brutalt under åpningsspoten på Øyafestivalen i Oslo, fikk han full pott av Musikknyheter, som kalte han «et funn av en personlighet». Det allerede hit-spekkede repertoaret hans ble oppdatert med 2017’s fantastiske «Alene», og året ble kronet med et utsolgt Oslo Spektrum sammen med Unge Ferrari i desember.
2018 ble sparket i gang med et samarbeidsprosjektet med Karpe og Unge Ferrari. Mars ble omtalt som Norges nye superboyband og noe norsk rap eller norsk musikk ikke hadde sett maken til. Sommeren ble spekket med headlinerplass, sammen med Unge Ferrari på flere store festivaler.
Det hele ble avsluttet med Arif, Unge Ferrari og Stavanger Symfoniorkester. De er de første hiphop- eller urban-artistene som fikk gleden av å gjøre full konsert med orkester i Norge. Til så stor applaus fra publikum, at konserten settes opp på nytt under Stavernfestivalen 2019.

I høst er Arif aktuell med ny musikk, og vi gleder oss stort til å ta han imot i Caledonien Hall fredag 1.november.

Konserten er selvsagt inkludert i Sørveiv-pass. Det er også mulig å kjøpe konsertbillett til kun denne konserten fra fredag 24.mai kl 09.00.