Tilbake til Program

2020 Live

14. februar
Billetter

Bli med når Norges største, beste og eneste podkast om amerikansk politikk og veien til Det hvite hus skal ta pulsen over dammen når primær valgene er i gang.

Hvem blir demokratenes presidentkandidat?
2020 skal snakke om status i den demokratiske nominasjonskampen etter Iowa (3. februar) og New Hampshire (11. februar).

ID: 18 år
Studentbillett gyldig med studentbevis fra høyere utdanning
Begrenset antall sitteplasser
---------------
Henrik Østensen Heldahl, Vårin Alme og Are Tågvold Flaten følger sirkuset hele veien, fra delstat til delstat.

De løfter blikket, setter sakene som preger USA i sammenheng, og tar opp emner og aspekter som ofte har gått norske medier hus forbi. Tonen er tilbakelent, analytisk og humoristisk - med historiske og kulturelle sidespor.

2020 er et kjærkomment og lett tilgjengelig tilskudd for dem som ønsker å lytte til en informativ og detaljert, men samtidig uformell, lett og humørfylt prat om amerikansk politikk.
----------------
OM HENRIK HELDAHL
•Henrik Heldahl, programleder av 2020 og kommentator på AmerikanskPolitikk.no.
•En programleder med sterke meninger. Bodøværingen er lidenskapelig opptatt av amerikansk politisk historie, og de historiske referansene sitter dermed like løst som humoren.
•Henrik kommenterte Trumps valgseier til sjokkerte NRK-seere tidlig om morgenen den 9. november 2016. Tidligere samme høst dekket han presidentdebattene i USA for AMPOLCAST og intervjuet blant annet Clintons valgkampsjef John Podesta noen dager før WikiLeaks startet dumpingen av de hackede e-postene hans.

OM VÅRIN ALME
•Vårin Alme, statsviter og kommentator på AmerikanskPolitikk.no.
•Vårin kommenterer stadig vekk amerikansk politikk i norske medier og ble blant annet hyret inn som USA-ekspert av TV2 i valginnspurten i 2016. Hun mottar desidert mest fanmail i redaksjonen.
•Vårins inngang til amerikansk politikk kom med Barack Obama, og siden den tid har interessen bare vokst. Den er heller ikke blitt mindre etter at vi i 2016 fikk bevis på at alt virkelig kan skje i amerikansk politikk.

OM ARE TÅGVOLD FLATEN
•Are Tågvold Flaten, statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no.
•Are grunnla AmerikanskPolitikk.no i 2010 og dekket deretter presidentvalget i 2012 som frilanser for norske medier i USA. Han har reist USA på kryss og tvers, og ble i 2016 hyret inn som TV2s omreisende USA-kommentator.
•Are intervjuet så å si alle taperne, og sitter på utallige anekdoter fra sine møter med amerikanske politikere og fra amerikansk valgkamphistorie. Dagen før Trump ble sverget inn som president ga han ut boka Sirkuset: Clinton, Trump og tidenes valgkamp (Res Publica, 2017).

Les mer her: https://www.modernemedia.no/ampolcast

AmerikanskPolitikk.no