Tilbake til Program

Hajk

22. mars21:00
Billetter

Hajk sin karriere skøyt fart rett ut fra startblokkene. De var listet på radio nesten før de var ferdige i studio, og spaserte rett ut av øvingslokalet og opp på scenen på Øyafestivalen. Hajks debutalbum fra 2017 fikk skryt av Astrid S, Sigrid og Kimbra i tillegg til en samlet norsk musikkpresse."Drama" – av den mellommenneskelige sorten – er det Hajk er opptatt av på sitt kommende album.
Fredag 22.mars tar de med seg flunkende nytt album til Østsia

Hajks selvtitulerte debutplate skaffet dem bred anerkjennelse langt utenfor Norge.
Her til lands ble bandet trukket frem som «Ditt nye favorittband» av Dagsavisen, og en samlet presse, inkludert Dagbladet, Dagens Næringsliv, Morgenbladet, Klassekampen, NRK P3, GAFFA med flere, var unisone i hyllesten av debutplaten som kom i februar 2017. Internasjonalt stod det heller ikke stille og Noisey, Stereogum, Line of Best Fit, Drowned In Sound, The Independent, Clash Music, Dagens Nyheter, Indie Shuffle med flere, kastet seg på den stadig voksende Hajk-bølgen..

"Drama" – av den mellommenneskelige sorten – er det Hajk er opptatt av på sitt kommende album. 
«For oss handler det også om at vi lengter etter mer medmenneskelighet og naiv kjærlighet i en verden hvor det noen ganger virker som om dette er en mangelvare.» sier bandet om albumtittelen Drama. 

Hajks debutalbum fra 2017 fikk skryt av Astrid S, Sigrid og Kimbra i tillegg til en samlet norsk musikkpresse. Internasjonalt kastet medier som Line of Best Fit, The Independent og Clash Music seg over bandets særegne og uimotståelige poplåter. Med en blanding av analoge og digitale lyder, tidvis programmerte akkompagnement på den ene siden og live band på den andre, tre lead-vokalister og en håndfull gjestemusikere gjør Hajk alt i sin makt for å gjennomføre sine ambisiøse ideer i musikken. 

På scenen er Hajk et veloljet musikalsk maskineri full av spilleglede, groove og dynamikk. Du vil få alt fra enkle, men storslåtte ballader til fengende up-tempo poplåter. Vi kan garantere, svette, frysninger og at følelsesregisteret vil blir strekt i alle mulige retninger. Gå ikke glipp av Hajk!