Tilbake til Program

I am K

27. september21:00 @ Østsia
Billetter

Fredag 27 september vender I am K tilbake til campus for å ta over Østsia, og invitere deg inn i sitt univers!

ID: 18 år
*Studentbillett med studentbevis fra høyere utdanning
Dørene åpner kl 21.00
----------
Bandet har hatt en eventyrlig reise siden de fant hverandre i øvringsrommet på UiA i 2014.
Etter spillejobb på Slottsfjellfestivalen, Spot Festival i Danmark, Skral Festival, Måkeskrik, Norwegian Wood, Trondheim Calling, Klubb Øya, Fjellpark, Sørveiv, 100 Dagar og mye mer er bandet veldig klar for å kjøre maktdemonstrasjon på Østsia.

“The Spot band most likely to have an enormous Europe-wide hit record over the next few years” - Si Hawkins, Clash Magazine

”Lyskannene er verkeleg retta mot I am K dette året! Dette er no, og dette er framtida.” - Jostein Sydnes, 100 Dagar

“I am K er i en liga for seg selv.” - Ine Rossebø Knudsen, Unikum

“En debut som vil sette spor” – Gaffa Norge

Sitatene sier det meste. I am K er blitt spådd en lysende fremtid både av internasjonale og norske medier. Ifølge NRK P3 er I am K et av Norges mest lovende band og prestisjetunge Clash Magazine mener de kommer til å ha en “Europe wide hit record” i løpet av de neste årene.
Debutplata ”Humans” ble sluppet 20. april 2018 til strålende kritikker, og i sommer har de turnért land og strand rundt på blant annet Malakoff, Skral, Festidalen, Mablis og mange flere. Nå er allerede ny musikk ute, til ekstatiske tilbakemeldinger.
I am K er hard, kontant rock, melodisk pop og røff elektronika i en skamløs blanding. Det kritikerroste bandet er kjent for sitt energiske samspill live, og rike, virtuose lydbilde fritt for sjangerbegrensninger. I am K lyder lekent og energisk, men aldri uten dybde og finesse. Du har sjelden hørt verken mer catchy pop eller mer spennende elektronika på samme sted; de gjør det de vil, og det synes at de liker det underveis.
Bandet lyser originalitet og spilleglede og de kan skilte med opptredener som blant annet support for selveste ZZ Top, Slottsfjellfestivalen, Spot Festival i Danmark, Skral Festival, Måkeskrik, Norwegian Wood, Trondheim Calling, Klubb Øya, Fjellpark, Sørveiv, 100 Dagar og mye mer.

Luserlounge (DE)
I Am K are more than fair to their reputation and surprise with every single track and again and again in a very positive way. They can also do it internationally, no question.

Musikknyheter.no
Det er ikke vanskelig å skjønne oppmerksomheten og playlistingen I am K har fått så langt i karrieren. Dette er det kvalitet over.