Tilbake til Program

Larsiveli med gjester

24. januar @ Østsia
Billetter

Larsiveli har vært «din favorittrappers favorittrapper» en stund, men i 2018 fikk et større publikum øynene opp for ham – med låten «Baby», som lå på A-listen til NRK P3 fra april til august.
I januar tar han med seg gjester til Østsia.

ID: 18 år
Studentbillett med gyldig studentbevis fra høyere utdanning.

Larsiveli begynte å bygge sin trofaste fanskare allerede i 2010, med duoen Greenlight sammen med Jesse Green, som fortalte ufiltrert om en småbyoppvekst på siden av samfunnet.

Larsiveli har en egen evne til å formidle sterke følelser, i kombinasjon med unike ferdigheter og musikalitet. Han er «...en av de mest fleksible rapperne i landet, med en evig omskiftelig rapflow» (Klassekampen), «stahet og sult, blandet med ydmykhet og koketteri» (Natt & Dag), med et «sjeldent stjernepotensiale» (Dagbladet).

Ep-en «Tvilling» kom i februar, som blant annet inneholdt singlene «Dykker dypt»,«Mamma Mia», og «Kommer hjem». Når er han aktuell med den superfengende låten «Cash kommer inn», sammen med ZadeKing, som er startskuddet for albumet «Vin og rap 2», samt «Lullaby Freestyle» som snudde rap-Norge på hodet i sommer.