Tilbake til Program

SIBIIR - NAG - Horizon Ablaze

08. november21:00 @ Østsia
Billetter

Sibiir er klar med nytt album til høsten, og vi har benyttet anledningen til å gi dere en eksplosiv pakke av metal og punkrock her i kjelleren på UiA!

ID: 18 år
Dørene åpner kl 21.00
------------------------------------
SIBIIR
Disse gutta har raskt etablert seg som noen å regne med på den Norske metalscenen. Debutplata fikk strålende kritikker i inn- og utland. Vi nevner i fleng: 
Evig Lyttar (NO) 4.5/5
The Metal Gods Meltdown (UK) 9/10 
Metal Hammer (UK) 7/10
Metal Hammer (NO) 9/10
OxFanzine (DE) 8/1
Rock Tribune Magazine (BE) 7.5/10 
Musikknyheter (NO) 8/10
GAFFA (NO) 5/6
I november er de klar for å levere, med ny musikk under vingene!
Medlemmer: 
Jimmy Nymoen (Vokal)
Tobias Gausemel Backe (Gitar)
Steffen Grønneberg (Gitar)
Kent Nordli (Bass) 
Eivind Kjølstad (Trommer)

NAG
Tretaktsmotoren NAG fra Stavanger slapp andreskiva "Nagged To Death" i november 2018. Som på den spellemansnominerte forgjengeren (S/T 2016) byr trekløveret også her på punkrock i protestantisk ånd, hvor resignert selvanklagelse balanseres av monoman arbeidsiver. Coveret prydes av selveste Vasstrollet til Teodor Severin Kittelsen, og det sies at det bare tok en gjennomlytt før trollet selv, som ellers er kjent for å fornekte mennesket og alt dens vesen, erkjente at Nagged To Death "ripper noe utav helvette". De som har overvært en konsert med NAG tidligere vet også at Vasstrollet ikke lyver når det kommer til den slags.
Medlemmer: 
Arnfinn Nag
Espen Nag
Örjan Nag

Horizon Ablaze
Horizon Ablaze er et sonisk bakholdsangrep fra Sørlandskysten!
Gjennom en kombinasjon av den rike atmosfæren fra svartmetall og det eksplosive uttrykket til death-metalhar Horizon Ablaze skapt et uttrykk som er helt unikt.
For hvert album de slipper,skapes et helt unikt verk med fokus på kompromissløs låtskriving og ønsket om å presentere noe norsk metall aldri har hørt før. Med det nye albumet "The Weight of a Thousand Suns" har de satt seg et mål om å presentere verk sentrert rundt en sterk historie, satt i et sonisk landskap av en helt annen karakter enn deres tidligere album. Tekstene skrevet av vokalist Andre Kvebek sentrerer seg rundt kjernen av den menneskelige psyke, innhyllet i en rekke psykiske lidelser. Dette albumet fremstår som et verk inspirert av et tidløst tema som har fascinert mennesket i hundrevis av år. Albumet redefinerer Horizon Ablaze sin musikk,og deres liveshow til en reise gjennom menneskets aller innerste frykt og drømmer.
Medlemmer: 
Andre Kvébek (Vokal - ex 1349, From The Vastland, Den Saakaldte, Pantheon I)
Stian Ruethemann (Gitar)
Kevin Kvåle, (Trommer - Gaahls Wyrd, HARM, From the Vastland)