Tilbake til Program

Under:sia X Sørveiv

24. april19:30 @ Østsia

Under:sia X Sørveiv på Østsia!

Da er det endelig tid for årets første runde med showcaser! Under:sia har denne gangen teamet opp med Sørveiv, som stiller med fete premier til bandet som blir stemt frem av dere! Om ikke det var nok, kommer SØRF også og leverer en unik pakke til vinneren!

I tillegg lover Sørveiv å avslutte kvelden med en meget spesiell gjest, som slippes senere😉Dette blir en helt fantastisk bra kveld, så hold av 24. april! Vi ses på Østsia

Dørene åpner kl 19.30 // Showstart 20:30 (Gratis inngang)
ID: 18 år

Premier fra Sørveiv og Sørf
Denne rundens showcase står både Sørveiv og Sørf for fete premier til publikumsfavoritten, som dere selv stemmer frem i etterkant av konsertene. Sørveiv stiller med delegatpass til Sørveiv 2019 som inkluderer konferanse-pass, nettverksmuligheter og et superfet live-program.

Sørf stiller med en unik pakke som blant annet inkluderer bransjetips, evaluering av deres liveperformance og workshop innenfor deres sosiale medier.

Artistene som skal showcases, er følgende:

Discotheque Franson
Discothéque Franson er et helt ferskt band fra Kristiansand som spiller energisk norsk pop. Bandet har allerede rukket å gi ut sin første singel, "Få Pusten Tilbake", men har mye mer musikk på lager og er veldig klare for å vise frem dette!

NINV
NINV er en historieforteller med en dyp røst. Gjennom catchy melodier og mørke, drømmeaktige tekster formidler hun hva som skjer i et rotete og kreativt sinn. Musikken hennes er blitt beskrevet som mye - drømmende og mørk, melodisk elektro-folk. Men den er uten tvil catchy og hypnotisk. NINV har lang erfaring som artist og jobber for tiden med å produsere ny musikk!

Guro Solvang
Guro Solvang er en jazz pop-artist basert i Kristiansand. Musikken er inspirert av artister som Emilie Nicholas og Susanne Sundfør med elementer av funk og disco. Guro Solvangs musikalske konsept er både jordnært og tidvis nedpå med innslag av kompromissløs vokal. Inspirasjonskilden til det brede lydbildet er geografisk uavhengig, dog følelsesmessig betinget!