Joacim Fjeller - Nivå 2

Mitt mål er å motivere deg slik at trening blir lystbetont og en del av din nye livsstil.

Kontakt: Joachim.fjeller@gmail.com
Instagram: joachimfjeller

Erfaring:
Jeg startet som PT i januar 2017. I tillegg har jeg vært på praksisplasser hvor jeg har trent ulike mennesker med ulik forutsetninger. Alt fra funksjonshemning, demens, KOLS, atrose, eldre og til godt trente. Som en del av bacheloren har jeg vært i lab, hvor jeg hjalp til med DEXA, biopsi og styrketester.

Interesser:
PT passer for alle, om du er nybegynner eller godt trent så er det fint å ha en som følger deg hele veien, uansett mål. Som din personlige trener vil du bli møtt med et smil hver gang. Treningen kommer til å være varierende, effektive og rettet mot målet som er satt. Mitt mål er å motivere deg slik at trening skal være lystbetont sånn at det blir en del av din livsstil.

Litt om meg:
Jeg blir beskrevet som energisk, blid og utadvendt. Når det kommer til trening så syntes jeg variasjon er viktig og at det ikke finnes en treningsform som er mye bedre enn en annen. Selv trener jeg variert, det kan være tradisjonell styrketrening, saltimer, slyngetimer og funksjonell styrketrening. Om du ser meg i resepsjonen eller i helsestudio og har noen spørsmål så er det bare å ta kontakt.

Utdanning/ Kurs:

  • Bachelor i idrettsvitenskap ved Høgskolen i Innlandet (Lillehammer)
  • Pågående master i idrettsvitenskap (UiA)
  • Kurs i slyngetrening (TRX) Kurs i Prformanceä, Hi-Intensity, Strength og Mobility
  • Sertifisert Rent Senter ved Antidoping Norge

JEG TILBYR ULIKE PT-TIMER

 

        

Kjøp flere timer få rabatt: 

  5 klipp - 2.5% rabatt 
10 klipp - 5% rabatt
20 klipp - 10% rabatt 
30 klipp - 15% rabatt

KJØP PT-TIMER