Cardio

Cardio er effektive og inspirerende kondisjonstimer. Disse timene består av enkle trinnkombinasjoner som utføres etter takt med musikken.

Våre cardio timer

Crazy Cardio

Er en energifull og utfordrende kondisjonstime i sal med enkle trinn og kombinasjoner (f.eks sidesteg, kryssteg, løp og hopp). Effektiv og motiverende trening som passer for deg som liker litt koordinasjon.

Cardio Strength

Cardio strength består av en halvdel med kondisjonstrening (enkle trinn og kombinasjoner som sidesteg, kryssteg, løp og hopp), og en halvdel med styrketrening. Effektiv og motiverende trening som passer for deg som liker litt koordinasjon.

Cardio Step

Er en kondisjonstime hvor det jobbes vekselvis på gulv og på stepkasse med enkle trinn og kombinasjoner (step touch, sidesteg, løp, og hopp) Effektiv og motiverende trening som passer for deg som liker litt koordinasjon.

Step styrke

Step styrke består av en halvdel med kondisjonstrening på step (enkle trinn og kombinasjoner satt sammen enten ved vers-refreng oppbygning, eller block oppbygning), og en halvdel med styrketrening. Effektiv trening som passer for alle som liker å bevege seg i takt med musikken.

Kick interval

Kick Interval er en treningsøkt med massevis av kraft og energi der du kan slippe løs krigeren i deg. Timen henter inspirasjon fra kampsort verdenen, og kombinerer slag og spark med basic kondisjon og styrkeøvelser (knebøy, hopp og lignende). Treningsøkten er oppbygd som en intervalltrening som består av låter med ulikt opplegg og fokus i hver sang. Timen passer for deg som liker litt koordinasjon.